Pia Lamberg upeassa alusvaatekuvassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo vuosien ajan näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa. Kansainvälistä läpimurtoa vielä odottava Lamberg nähdään kuitenkin ajoittain upeissa poseerauksissa hänen omilla sosiaalisen median kanavillaan.

View this post on Instagram

🤓 Photo @nikitatikka

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Tällä kertaa Lamberg poseeraa todella upeassa alusvaatekuvassa, jossa hänellä on yllään läpikuultavat vaaleansiniset alusvaatteet. Poikkeuksellisen upean kuvan on ikuistanut suomalainen valokuvaaja Nikita Tikka.

View this post on Instagram

Photo @nikitatikka

A post shared by Pia Lamberg (@pialamberg) on

Miss Suomi 2011 Pia Lamberg aiheutti aikoinaan kohun luopumalla missikruunusta kesken missivuoden, jolloin ensimmäinen perintöprinsessa Sara Sieppi peri missikruunun. Sittemmin Lamberg ei ole juuri julkisuudessa paistatellut, mutta sosiaalisessa mediassa hän julkaisee kuviaan aktiivisesti.