Mies pyöritti laitonta bensa-asemaa – sitten palokunta puuttui peliin

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Nevadassa asuvan miehen takapihalta on tehty yllättävä ja potentiaalisesti vaarallinen löytö. Hän oli perustanut kotinsa pihaan laittoman tee-se-itse -bensa-aseman.

Las Vegasin palokunta puuttui asiaan saatuaan vihiä paikallisen miehen puuhista. Twitterissä jaetussa kuvassa nähdään aidatulle pihalle pystytetyt keltaiset säiliöt, joista jaettiin polttoainetta bensapumpun avulla. Pitkän letkun ansiosta polttoainetta kyettiin tankkaamaan läheisen tien reunalle pysäköineisiin autoihin.

Palokunnan mukaan bensa-aseman ylläpitäminen oli paitsi laitonta, myös turvallisuusuhka naapurustolle ja mahdollisia tulipaloja sammuttamaan saapuneille pelastustyöntekijöille. ABC 7 -uutissivuston mukaan tapauksen uskotaan liittyvän rikoksiin, joissa polttoainetta on kaadettu säiliöihin huoltoasemilla varastettuja luottokorttitietoja käyttäen.