Nainen lähti synnyttämään uudenvuodenaattona – kaksoset syntyivät eri vuosikymmenillä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksosilla on ikäeroa yleensä vain muutamista minuuteista tunteihin, mutta jo se saa heidät yleensä myöhemmin naljailemaan keskenään siitä kumpiko sisaruksista on vanhempi. Nyt eräät kaksoset ovat syntyneet eri vuosikymmenillä.

WSAV3-kanava on uutisoinut mielenkiintoisesta tapauksesta, jossa Dawn Gilliam -niminen nainen saapui synnytyssairaalaan uudenvuodenaattona. Gilliam oli kiiruhtanut lääkärin vastaanotolle, koska hän oli ollut huolissaan vauvojensa vähäisestä liikehdinnästä vatsassa. Naisen päätös oli oikea, koska jo saman päivän myöhäisenä iltana hän synnytti kaksosista toisen.

Dawn Gilliam synnytti ennen puolta yötä tyttärensä Josslynin. Kaksosveli Jaxon syntyi kuitenkin vasta vuodenvaihteen jälkeen seitsemän minuuttia yli keskiyön. Näin ollen kaksoset ovat syntyneet eri vuosikymmenillä Josslynin synnyttyä vuonna 2019 ja Jaxonin vuonna 2020.