Staran uusi Lainakone kilpailuttaa lainasi – älä maksa lainastasi liikaa

Lifestyle · Stara.fi

Lifestyle-verkkomedia Stara on avannut Lainakoneen, jossa lukijat voivat kilpailuttaa lainoja myöntävät pankit ja muut luotonmyöntäjät. Osoitteessa lainakone.stara.fi sijaitseva verkkopalvelu vertailee lukuisia tunnettuja rahoitusyhtiöitä, ja siksi palvelun kautta saa usein paremman tarjouksen kuin suoraan pankilta tai muulta rahoituslaitokselta.

Kilpailuta lainasi tästä.

Lainakoneen avulla lainan tarvitsija säästää paljon aikaa, koska useiden lainatarjousten vertailu onnistuu kätevästi yhdellä hakemuksella. Kun lainahakemus tulee Lainakoneen kautta,  tietävät rahoitusyhtiöt kilpailevansa keskenään. Lainakone ei myönnä lainoja, vaan se ainoastaan kilpailuttaa lainahakemukset käyttäjän puolesta.

Stara on toteuttanut Lainakoneen yhteistyössä suositun Rahalaitos-palvelun kanssa. Se on toiminut lainaa hakevien apuna jo vuodesta 2011 saakka ja on ollut siitä saakka edelläkävijänä kehittämässä asiakkailleen entistä parempia mahdollisuuksia lainan hakemiseen ja lainojen kilpailuttamiseen.