Blockfestin artistikattaus kasvaa – mukaan Trippie Redd, Pyhimys ja City Morgue

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tampereella järjestettävän kaupunkifestivaali Blockfestin kattaus kasvaa jälleen kansainvälisillä ja kotimaisilla kiinnityksillä. Osa festivaalin lipputyypeistä on jo myyty loppuun. Jokaisena järjestysvuotenaan jo ennakkoon loppuunmyyty Blockfest on julkistanut kymmenen uutta kiinnitystä.

Tampereen Ratinassa kuullaan Billboardin kärkeen joulukuussa kirinyt, Suomeen ensimmäistä kertaa saapuva Trippie Redd sekä mm. $uicideboy$:in kanssa yhdessä kiertänyt, hiphopia ja trap metalia yhdistelevä City Morgue. Lisäksi vuoden alussa Mikko-albumin myötä uutta musiikkia julkaissut ja sen myötä Suomen Spotify-listoja parhaillaan hallitseva Pyhimys liittyy esiintyjäkaartiin.

Festivaaleilla nähdään ensi kesänä myös uuden aallon tekijät Aaro630 & Vepu, viimeistä kertaa silloin yhdessä esiintyvät Asa & DJ Polarsoul, yleisön kovasti toivoma Cledos, Blockfest-debyytin tekevä costee, energisistä live-esiintymisistään tunnettu Mouhous, pitkän linjan rap-kokoonpano SMC Lähiörotat sekä tänä keväänä lisää uutta musiikkia julkaiseva View.

20-vuotias Trippie Redd on yhdysvaltalainen räppäri sekä laulaja-laulunkirjoittaja. Vuonna 2017 hän julkaisi ensimmäisen sinkkunsa ”Love Scars” myötä debyyttimixtapensa A Love Letter to You. Sitä seurasi useampi muu julkaisu, kuten esimerkiksi Travis Scottin kanssa tehty Dark Knight Dummo.

Ensimmäisen albuminsa Life’s a Trip Trippie Redd julkaisi vuotta myöhemmin ja tunnettuuden noustessa jatkoi aktiivisesti musiikin tekemistä ja julkaisemista. Vuonna 2019 julkaistu A Love Letter to You 4 noteerattiin parhaillaan Billboard 200-listan kärkipaikalla. Albumilla on tehty yhteistyötä mm. viime vuonna Blockfesteilla esiintyneiden Lil Moseyn sekä edesmenneen Juice WRLD:n kanssa.

City Morgue on yhdysvaltalainen hiphop-duo, jonka muodostavat ZillaKami ja SosMula. He ovat tehneet tiivistä yhteistyötä tuottaja Thraxxin kanssa. Voimakkaista lyriikoistaan sekä raa’asta soundistaan tunnettu City Morgue on kuluneiden parin vuoden aikana julkaissut useita single-julkaisuja sekä kaksi albumia City Morgue Vol 1: Hell or High Waters ja City Morgue Vol 2: As Good As Dead. Uusimalla on mukana mm. niin ikään Blockfesteilla esiintyvä Denzel Curry.

Klubikeikkojaan ympäri maailmaanloppuunmyyvä City Morgue on kiertänyt esiintymässä myös $uicideboy$:in sekä Denzel Curryn matkassa. He ovat myös tehneet useasti yhteistyötä ensi keväänä Suomeen keikalle saapuvan Pouyan kanssa.