Kaisa Mäkäräinen julkaisi kuvan ylivoimaisen voittonsa jälkeen: ”Se tunne”

Urheilu Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaisa Mäkäräinen on suomalainen ampumahiihtäjä, jonka käymiä kilpailuja moni suomalainen on seurannut jo noin kymmenen vuoden ajan. Mäkäräisen menestyminen on ollut vaihtelevaa, mutta nyt 37-vuotias urheilija nappasi itselleen ylivoimaisen voiton Oberhofissa.

Mäkäräinen voitti ampumahiihdon maailmancupin yhteislähtökilpailun sunnuntaina Oberhofissa, jossa sääolosuhteet olivat tuulen ja sumun vuoksi melko haastavat. Nainen julkaisi omalla Facebook-kanavallaan riemukkaan kuvan, jossa hän kuvailee voittamisen tunnetta.

Mäkäräinen kertoi julkaisussaan, että voittamisen tunne on joka kerta erityinen. Nainen on voittanut uransa aikana jo 27 kisat, mutta osaa silti arvostaa voittamista aina hyvin paljon. Samassa julkaisussa hiihtäjä kiitti ihmisiä myös syntymäpäivätoivotuksista täytettyään 37 vuotta kisoja edeltäneenä päivänä 11. tammikuuta.

The feeling 😍You may think I've felt the victory feeling 27 times now but for me it's always something very special and…

Publiée par Kaisa Mäkäräinen sur Dimanche 12 janvier 2020