Hämmästyttävä video! Ruostumaton teräs-WC vetää alas mitä tahansa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tarvitsetko tavallista järeämmän vessanpöntön, joka kykenee huuhtelemaan alas suurikokoisiakin pökäleitä? Siinä vaiheessa on suositeltavaa harkita Metcraft Industries -yhtiön kovaakin käyttölä kestävä wc-pönttö.

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu HET-mallinen vessanpönttö kykenee vetämään alas lähes mitä tahansa. Sen hämmästyttävään suoritustehoon päästään tutustumaan. Metcraftin jo vuonna 2013 julkaistulla, mutta taannoin uudelleen sosiaalisessa mediassa hämmästyttäneellä videolla.

Pöntön huuhtelukykyä esitellään esineillä ja asioilla, joita perinteisestä vessasta tulisi todennäköisesti harvemmin huuhdelleeksi. Vessanpönttö kykenee vetämään alas muun muassa valtavan donitsitaikinapökäleen, yli kaksi kiloa nallekarkkeja, seitsemän tamponia kääreineen ja asettimineen, yhdeksän metriä vessapaperia ja 40 golfpalloa.