Stam1na-yhtye lanseerasi hevikiukaan – tosimiesten kiuas

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Useimpien bändien oheistuotteet koostuvat pääasiassa t-paidoista ja muista vaatekappaleista. Nyt metalliyhtye Stam1na on lanseerannut hieman toisenlaisen, raskaita löylyjä takaavan oheistuotteen.

Stam1ina on lanseerannut yhdessä saunatarvikkeita valmistavan Misa-yhtiön kanssa oman puukiukaan. HEV1-kiuasta koristavat yhtyeen Stam1na- ja hammaslogot. HEV1-kiukaaseen mahtuu kerralla yli 200 kiloa kiviä. Puulämmitteinen kiuas on myynnissä Misan jälleenmyyjien kautta.

– Heti kun yhtyeemme sai mahdollisuuden omaan kiukaaseen, roihahdimme ajatuksesta liekkeihin. Musiikissamme ja saunomisessa yhdistyy niin hiki, tuli, metalli, kuin myös raskas rock. Misa on todellisen saunametallin takoja!, Stam1na julistaa Facebookissa.

 

Hev1-kiuas

Metalliyhtye Stam1na lanseeraa yhdessä lemiläisen kiuasvalmistaja Misan kanssa oman, Stam1na-logoa kantavan HEV1-puukiukaan. "Heti kun yhtyeemme sai mahdollisuuden omaan kiukaaseen, roihahdimme ajatuksesta liekkeihin. Musiikissamme ja saunomisessa yhdistyy niin hiki, tuli, metalli, kuin myös raskas rock. Misa on todellisen saunametallin takoja!” – Stam1naLisää infoa: http://misa.fi/fi/hev1#hev1kiuas #misa #stam1nasiellälukee

Publiée par Stam1na sur Mardi 14 janvier 2020