Hurja näky tallentui kameraan – ulvova susilauma seisoi tiellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yhdysvaltojen Yellowstonen kansallispuistossa ihmiset voivat kokea yllättäviä kohtaamisia villieläinten kanssa. Kansallispuiston halki menevällä tiellä osa on joutunut kohtaamaan vauhkoontuneen biisonilauman ja nyt eräs seurue näki susia matkallaan.

YouTube-videolla nähdään joulukuun lopulla Yellowstonen kansallispuistossa sattunut tilanne, jossa opas on ajanut ryhmänsä kanssa autolla puiston läpi. Opas oli nähnyt tiellä paljon sudenjälkiä, mikä oli saanut hänet hidastamaan ja tarkkailemaan ympäristöä. Ei mennyt aikaakaan kun ensimmäinen susi näkyi tiellä.

Opas pysäytti auton tien sivuun, että he saavat mahdollisuuden tarkkailla susia. Kymmenen minuutin kuluttua kokonainen lauma susia palasi tielle. Videolla kuullaan miten sudet ulvovat toisilleen ja näyttävät ihmettelevän tiellä olevaa autoa.