Kim Kardashian esitteli bikinivartalonsa Meksikossa – kurveja riittää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian on kiireinen perheenäiti, bisnesnainen ja somejulkkis, jota seuraa jo yli 157 miljoonaa fania Instagramissa. Nainen on nyt julkaissut uusia näyttäviä uimapukukuvia seuraajiensa silmien iloksi.

View this post on Instagram

Cabo

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Kim Kardashian lomailee tällä hetkellä Cabo San Lucasissa. Nainen on julkaissut kolme uimarannalla napattua kuvaa, joissa nähdään miten nainen nauttii auringon lämmöstä hiekkarannalla istuskellen. 39-vuotiaalla Kardashianilla on yllään seksikäs uima-asu, jonka leikkaukset korostavat kauniisti naisen tiimalasivartaloa.

Kim Kardashian julkaisi kanavallaan hetki sitten kuvan, jossa hän sovitteli ylleen vaaleanpunaisia bikinejä pakatessaan matkalaukkuaan. Ilmeisesti kyseinen uima-asu ei kuitenkaan ollut lähtenyt naisen mukaan sillä hän on valinnut ylleen kuvissa metallinhohtoisen uimapuvun.