Perheenäiti kuin muovinen seksinukke – julkaisi uusia kuvia nettiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kahden lapsen äiti, brittiläinen Cindy Moore haluaa näyttää seksinukelta. Nainen on onnistunut muokkaamaan ulkonäköään laihduttamalla ja lisäämään muovista habitusta kauneusleikkausten avulla.

Cindy Moore näyttää nykyisin yhä enemmän enemmän seksinukelta kuin pullantuoksuiselta vanhemmalta. Nainen on kertonut olevansa päivisin tavallinen perheenäiti, mutta lasten nukkumaanmenon jälkeen hän muuttuu seksinukkea muistuttavaksi povipommiksi. Hän työskentelee muun muassa Instagram-mallina.

Cindy Moore ryhtyi muokkaamaan ulkonäköään laihdutettuaan 45 kiloa. Hän on ottanut reilusti täytettä rintoihin ja huuliin. Meikkaustyyli korostaa muovista ulkonäköä ja keinotekoisuutta, ja paksu meikkivoidekerros tekee kasvoista nukkemaiset.