Tuomari eväsi Tekashi 6ix9inen pyynnön – ei päästä räppäriä vankilasta kotiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Entisten rikoskumppanien ilmiantamisen avulla pitkän tuomion välttänyt Tekashi 6ix9ine pyysi taannoin mahdollisuutta suorittaa loput tuomiosta kotoaan käsin. Räppäri kertoi pelkäävänsä henkensä edestä vankilan muurien sisällä.

Nyt tuomari on kuitenkin TMZ-sivuston mukaan evännyt 6ix9inen pyynnön. Liittovaltion tuomari Paul Engelmayerin mukaan tähti syyllistyi niin vakaviin rikoksiin, että tuomion istuminen vankilan sisällä on tässä tapauksessa välttämätöntä.

Tekashi 6ix9ine ilmiantoi oikeudessa Nine Trey Gangster Bloods -jengin jäseniä. Hän onnistui tällä tavoin häntä uhanneen 47 vuoden vankestuomion vain kahteen vuoteen. Räppäri kuitenkin suorittaa tuomiotaan yksityisessä vankilassa, joka on täynnä Bloods-rikollijengin jäseniä.