Kuningatar Elisabet sairastunut – jätti edustustehtävät väliin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kuningatar Elisabet on sairastunut vain muutama päivä Harryn ja Meghanin skandaalin jälkeen. 93-vuotias kuningatar on perunut ensimmäisen kerran Norfolkin Federation of Womens Institutesissa järjestetyn teehetken sitten vuoden 1943. Hänellä kerrotaan olevan vilustumisen oireita.

Kuningatar perui tapaamisen puoli tuntia ennen sen alkamista. Hovista on kerrottu, että kuningatar ei ole vakavasti sairas. Brittihovi on joutunut viime vuonna kohujen keskiöön. Sussexin herttuapari asuu nykyään pienen Archie-poikansa kanssan upeassa kartanossa Vancouverissa ja toimii oman elämänsä rahoittajana ilman kuninkaallisia arvonimiä tai velvotteita.

Kuningatar Elisabet antoi siunauksensa pariskunnan toiveelle itsenäisemmästä elämästä ja tukee heitä täydestä sydämestään. Osa ihmisistä pelkää, että Megxit-ilmiö on ensimmäinen askel monarkian hajoamiseen, RadarOnline uutisoi.