Berliinin Barbien peiliselfie – jättisuuret rinnat venyttävät paidan

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinin Barbiena seuraajia Instagramissa kerännyt Paris Herms on plastiikkakirurgien elävä taidonnäyte. Hänen isoäitinsä rahoitti ensimmäisen rintojen suurennusleikkauksen. Saksalainen nainen ei jättänyt operaatioita yhteen.

Nykyisin jättirinnoilla varustettu Berliinin Barbie toimii sosiaalisen median vaikuttajana. Hän esittelee muotojaan Instagramissa. Hän on pukeutunut valkoiseen neulepaitaan äskettäin otetussa peiliselfiessä. Näyttää kuin paita olisi lyhentynyt napapaitamalliin naisen hervottomien kokoisten rintojen takia.

Berliinin Barbie on kertonut mediassa, että haluaa näyttää muovinukelta, koska häntä kiusattiin kouluaikoina ulkonäkönsä vuoksi. Huulitäytteitä, kestopigmentointeja ja suurennusleikkauksia ottanut nainen on käyttänyt plastiikkakirurgiaan suuren määrän euroja. Hän on päässyt vartalonsa muotojen avulla vaikutusvaltaiseen asemaan sosiaalisessa mediassa ja sen kautta osaksi pintaliitokulttuuria.