Kim Kardashian paljasti rumimman asunsa – tähän ei pukeutuisi enää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kim Kardashian tunnetaan hänen perhettään seuraavasta Kardashianit-sarjasta, minkä lisäksi 39-vuotias nainen on niittänyt mainetta myös yrittäjänä. Kardashianit-sarjaa alettiin esittämään vuonna 2007, minkä jälkeen kaunotar nousi nopeasti julkisuuteen.

Valokuvaajat ja toimittajat ovat aina seuranneet tarkasti Kim Kardashianin liikkeitä, minkä vuoksi myös kaikki hänen käyttämänsä asut ovat aina saaneet palstatilaa. Nyt Kardashian muistelee Voguen julkaisemalla YouTube-videolla hänen tekemiään asuvalintoja ja tyyliä, josta aika on ajanut jo auttamattomasti ohi.

Kim Kardashian on aina halunnut, että hänet huomataan, minkä vuoksi hän on panostanut pukeutumiseensa alusta lähtien. Kardashian muistelee, että hänen uransa alkuaikoina nainen piti huolta siitä, että hän oli paikalla joka ikisessä tapahtumassa siitä syystä, että hänet valokuvataan. Sen ansiosta kaunottaren asuista onkin paljon kuvamateriaalia, jota on nyt hauska jälkeen päin analysoida.