Sopranos-tähti todisti Harvey Weinsteinia vastaan – lähetti hänelle lahjoja ennen raiskausta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Sopranos-televisiosarjassa esiintynyt Annabella Sciorra kertoo, että Harvey Weinstein raiskasi hänet naisen omassa kodissa New Yorkin Manhattanilla vuonna 1993. Elokuvatuottaja oli lähettänyt naiselle sitä ennen lahjoja.

Harvey Weinstein oli lähettänyt Annabella Sciorralle lahjan, jossa oli elokuvia, lakritsaa, popcornia ja purkillinen Diazepameja, eli rauhoittavia lääkkeitä. Toisella kertaa hän lähetti naiselle paketin suklaapeniksiä. Kerran Weinstein koputti hänen ovelleen, pakotti naisen makuuhuoneeseen ja raiskasi hänet, Page Six uutisoi.

Weinstein piteli Sciorran käsiä, eikä nainen pystynyt pakenemaan. Mies ejakuloi Sciorran reidelle ja sanoi, että hänellä oli aina täydellinen ajoitus. Weinstein puki vaatteet ja lähti asunnosta. Sciorra jäi asuntonsa lattialle makaamaan, ja hän teeskenteli pitkään, että mitään ei ollut tapahtunut. Hän halusi päästä elämässään eteenpäin.