Vauva maistoi ensikerran jäätelöä – hulvaton ilme kertoo kaiken

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Lapsena erityisesti makeiden herkkuruokien saaminen on varsinaista luksusta, mutta tuskin kukaan muistaa enää millaista oli maistaa ensimmäistä kertaa jäätelöä. Onneksi nykyajan vanhemmat voivat taltioida oman kupeiden hedelmän kasvutaipaleen älypuhelimiensa videoille.

Nyt Youtubeen on julkaistu video, jolla näytetään vauvan jäätelön ensilipaisu. Vauva maistaa jäätelöä ja hänen silmänsä revähtävät auki. Vauvan ilme kertoo, että jäätelöä on saatava lisää.

Se kahmaisee jäätelöä kaksin käsin vasten kasvojaan. Kaikki samassa pöydässä olevat purskahtavat nauruun. Sanotaan, että lasten pitäisi maistaa mahdollisimman paljon erilaisia makuja, jotta he oppisivat syömään monipuolisesti ja nirsoilematta.