Koira saattoi pelastaa naisen koronaviruksenlta – söi passin ennen suunniteltua Wuhanin matkaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kiinan miljoonakaupunki Wuhan asetettiin viime viikolla karanteeniin koronavirustartuntojen vuoksi. Kaupungista ei toistaiseksi päästetä ketään pois, eikä kukaan pääse sisään. Eräs taiwanilainen nainen on saanut kiittää koiraansa suljettuun kaupunkiin joutumisen ja mahdollisen virustartunnan välttämiseltä.

Naisen oli tarkoitus matkustaa Wuhaniin, mutta suunnitelmat peruuntuivat Kimi-koiran syötyä hänen passinsa. Koiran omistaja oli arvatenkin alkuun vihainen lemmikille. Mieli kuitenkin muuttui hänen kuultuaan uutisista koko Wuhanin jouduttua karanteeniin koronavirustartuntojen vuoksi.

Bored Panda -sivuston mukaan nainen totesikin myöhemmin olleensa onnekas koiran pilattua hänen matkansa.

 

一回到房間發現這一幕! 誰能幫我解釋一下 這還能出境嗎😩😩😩#誰來給我把這隻狗帶走🔥🔥🔥

Publiée par 金毛愛旅行の視角 sur Lundi 13 janvier 2020