Siskot riensivät apuun – maksavat osan Rob Kardashianin laskuista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmevuotiaan Dream-tyttären isä Rob Kardashian vaatii oikeusteitse tyttärensä lähivanhemmuutta. Samalla mies haluaa, että Blac Chynan luona on aina kasvatusalan ammattilainen samaan aikaan hänen tyttärensä kanssa. Lisäksi Blac Chynan on tehtävä virtsatesti päihteiden kartoittamiseksi puoli tuntia ennen tapaamista.

Rob Kardashian on luvannut maksaa sekä päihdetestin tutkimisen että kasvatusalan ammattilaisen. Myös asianajajokulut ovat nousemassa pilviin, joten Rob Kardashianin talous ei riitä kaikkeen. Hänen rikkaat siskonsa ovat rientäneet apuun.

Rob Kardashian on saanut taloudellista tukea äidiltään ja Khloe Kardashianilta. Nyt hän pyytää sitä myös Kim Kardashianilta ja Kylie Jenneriltä. Siskot auttavat Robia kustannuksissa, jotta hän voittaa kolmevuotiaan Dream-tyttären huoltajuuden, RadarOnline uutisoi.