Nyt paljastui bikinipeppu – supermallin bikinit eivät liikoja peittäneet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tällä viikolla kuinka julkkisnaiset ovat ryhtyneet vaihtamaan leopardikuviota uuteen hittikuosiin, eli mustavalkoiseen seepraan. Se ei näytä häiritsevän eteläafrikkalaista supermallia Candice Swanepoelia, joka tunnetaan parhaiten Victoria’s Secret -alusvaateketjun tähtenä.

View this post on Instagram

@tropicofc in bloom 🌸🌺🌸🌺

A post shared by Candice Swanepoel (@angelcandices) on

Toisen lapsensa viime vuonna Hermann Nicolin kanssa saanut Swanepoel nähdään tällä kertaa esittelemässä täydellisyyttä hipovaa bikinipeppuaan sosiaalisessa mediassa paljastetussa mustavalkoisessa kuvassa.

Candice Swanepoel synnytti terveen pojan kotonaan kesällä 2018. Pian synnytyksen jälkeen naisesta alkoi leviämään sosiaalisessa mediassa kuvia, joissa hän nautti aurinkoisesta päivästä uimarannalla. Nainen sai kuvien jälkeen osakseen ilkeitä kommentteja siitä, että hän olisi ollut huonossa kunnossa. Swanepoel muistutti tällöin fanejaan, että kuvat oli otettu 12 päivää synnytyksen jälkeen.