The Pussycat Dollsin paluu lähenee – seksiä tihkuva kuva antaa esimakua

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomessakin konsertoinut huippusuosittu tyttöbändi The Pussycat Dolls palaa keikkalavoille huhtikuussa. Yhtye hajosi vuoden 2009 loppupuolella kun Nicole Scherzinger ja Kimberly Wyatt lähtivät soolourille. Nyt kaunottaret julkaisevat kuitenkin jälleen yhtyeenä uutta musiikkia.

The Pussycat Dolls julkaisee vuosien tauon jälkeen viimein faniensa iloksi uutta musiikkia. Naisten React-niminen single julkaistaan 7. helmikuuta ja innokkaimmat pääsevät jo nyt ennakkotilaamaan sen eri musiikkipalveluista.

The Pussycat Dolls aloittaa kiertueensa huhtikuussa ja konsertoi ainakin Isossa-Britanniassa ja Irlannissa. Naiset ovat alkaneet harjoittelemaan yhdessä vanhoja hittikappaleitaan ja tanssirutiineja, jotka ovat aina olleet suuressa roolissa tähtien esiintyessä.