Kolmevuotiaan dinosauruslaulu ihastuttaa – nousi heti viraalihitiksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

3-vuotias Fenn on onnistunut siinä, mistä monet varttuneemmat vain haaveilevat. Hänen dinosaurusaiheinen kappaleensa on noussut valtavaksi viraalihitiksi. Fennin laulu kertoo traagisen tarinan dinosauruksista, jotka rakastuvat juuri ennen lajinsa tuhoa.

Dinosaurs in Love, eli Rakastuneet dinosaurukset -kappaleen jakoi Twitterissä Fennin isä Tom Rosenthal. Rosenthal on itsekin laulaja-lauluntekijä. Buzzfeed-sivuston mukaan hän nauhoittaa usein kotistudiossaan Fennin ja hänen 6-vuotiaan sisarensa tekemiä lauluja.

Tällä kertaa tytär vain ilmestyi studioon ja ilmoitti haluavansa nauhoittaa tuoreimman luomuksensa. Isän mukaan kappaleen teema tuli hänelle yllätyksenä, sillä Fenn ei ole vaikuttanut ennen kiinnostuneelta dinosauruksia kohtaan. Twitterissä jaettua videota on muutaman päivän aikana katseltu jo yli kolme miljoonaa kertaa.