Vuokralainen yllätti vuokranantajan – heitti päälle ämpärillisen ihmisen ulostetta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Floridassa – missäpä muuallakaan – on pidätetty nainen ihmisen ulosteella tapahtuneesta pahoinpitelystä. Teon motiivia ei tiedetä, mutta pidätetty on uhrin omistamassa asuntovaunussa asunut vuokralainen, 59-vuotias Joanne Mercader.

The Smoking Gun kertoo, että Osteenissa sijaitsevalla asuntovaunualueella asunut Joanne Mercader pyysi 65-vuotiasta vuokranantajaansa käymään. Vuokraemännän oli tarkoitus korjata rikkinäisiä paikkoja vaunusta. Mercader ei kuitenkaan avannut hänelle ovea koputuksen jälkeen, joten hän päätti astua asuntovaunuun sisään.

Samassa hän sai niskaansa ämpärillisen sitä itseään. Mercader heitti ulosteämpärin sisällön vuokranantajansa päälle varoittamatta ja yllättäen. Paikalle tulleet viranomaiset päivittelivät, kuinka molemmat naiset ja lähitienoo oli yltä päältä ulosteessa. Mercader väitti, että oli sekoittanut kaksi ämpäriä keskenään, ja hän oli tarkoitus heittää vesiämpäri. Sitä ei tiedetä, miksi naisen asuntovaunussa oli ämpärillinen ulostetta, mutta hän joutui hetkeksi kaltereiden taakse.

Poliisi