Jennifer Lopez tihkuu seksiä Guessin kampanjassa – kuvat puhuvat puolestaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Jennifer Lopez on yksi upeimmista julkkiskaunottarista, joiden ulkonäkö ei tunnu vastaavan tähden todellista ikää. 50-vuotias tähti nähdään usein näyttävissä esiintymisasuissa ja meikeissä, ja nyt hän pääsi poseeraamaan myös Guessin uuteen mainoskampanjaan.

Jennifer Lopez nähdään Guessin 2020 kevätmalliston mainoskasvona. Lopez pääsi poseeraamaan JLOxGUESS -kampanjan mainoskuvissa niin bikineissä, upeassa tiukassa farkkumekossa kuin valkoisessa siistissä housupuvussakin.

Nainen oli edellisen kerran Guessin mainoskasvona kaksi vuotta sitten vuoden 2018 kevätmallistossa. Yhteistyö oli ilmeisesti niin onnistunut, että Guess päätti julkaista uuden malliston tänäkin vuonna upean laulajan kanssa.