Justin Bieber halusi kappaleensa listaykköseksi – pyysi faneja toistamaan singleä läpi yön

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Justin Bieber yritti äskettäin saada tuoreen Yummy-singlensä listaykköseksi tavalla, jota monet pitävät kyseenalaisena. Hän kehotti nimittäin fanejaan toistamaan kappaletta läpi yön. Bieber jakoi Instagramissa viestejä, joissa hän kehottaa faneja luomaan Spotify-suoratoistopalveluun pelkästään Yummy-kappaleesta koostuvia soittolistoja.

Viesteissä soittolistoja neuvotaan toistamaan yöllä nukkuessakin hiljaisella äänenvoimakkuudella. Faneja kehotetaan myös ostamaan kappaleen useita kertoja Bieberin kotisivuilta. Vastaavanlaisia kampanjoita artistien kappaleiden listasijoituksen nostamiseksi on nähty ennenkin.

Usein niiden takana ovat kuitenkin fanien ylläpitämät tilit eivätkä tähtien viralliset sometilit. Yummyn tehotoistoon kehottavat viestit on sittemmin poistettu Justin Bieberin viralliselta Instagram-tililtä.