Paris Hilton pokasi menestyneen yrittäjän – kuhertelivat gaalan jatkoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Seurapiirikaunotar ja liikenainen Paris Hilton sanoin aiemmin, että hänellä ei ole aikaa seurusteluun. Nyt hän on kuitenkin aloittanut liikemies Carter Reumin tapailun. Heidät nähtiin muun muassa Golden Globesin jatkoilla yhdessä sunnuntaina 5. tammikuuta.

Yrittäjä Carter Reum on julkaissut menestyneen teoksen Shortcut Your Startup: Speed Up Success with Unconventional Advice From the Trenches. Entertainment Tonightin mukaan kaksikko näytti erottamattomilta. Molemmat ovat 38-vuotiaita.

Paris Hilton ja näyttelijä Chris Zylka menivät kihloihin tammikuussa 2018, ja seurapiiritähti kuvaili poikaystäväänsä kaikkien aikojen omistautuneimmaksi, lojaaleimmaksi ja rakastavimmaksi mieheksi. Pariskunta kuitenkin erosi jo saman vuoden marraskuussa.