Ruotsalaiset povipommiystävykset kuntosalilla – kuntosalilta ei kurveja puuttunut

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen Gold’s Gym -kuntosali avattiin ensimmäisen kerran Kalifornian Venice Beachille vuonna 1965. Siitä alkoi kuntosalin voittokulku ja nykyisin paikka on kehonrakentajien Mecca. Nyt ruotsalaiset bestikset, Julia ja Sofia, ovat käyneet kuntoilemassa legendaarisella kuntosalilla.

Parikymppiset ruotsalaisnaiset ovat kuin identtiset kaksoset. He ovat muokanneet ulkonäköään samaan suuntaan ja käyttävät jopa samanlaisia vaatteita. Suurin unelma olisi näyttää muovinukeilta. He ovat viettäneet viime aikoina pitkiä aikoja silikonibeibeille omiaan olevassa Los Angelesissa.

Kaunottaret käyvät kuntosalilla kuusi kertaa viikossa. He ovat keskittyneet etenkin takamuksensa treenaamiseen. Nuoret naiset ovat näyttäneet monen mielestä paremmalta ennen muhkeita huulitäytteitä, ja siksi neitokaisia arvostellaan ja kommentoidaan jopa törkeästi.

Julia ja Sofia ovat olleet bestiksiä kuusivuotiaasta asti. Heidän vanhempansa eivät myöskään ymmärrä ulkonäön muokkaamista luonnollisesta ruotsalaisblondista mustahiuksiseen Barbie-lookkiin. Heille itselleen on tärkeintä olla hyvännäköinen sekä vahva fyysisesti että henkisesti.

View this post on Instagram

😇

A post shared by Delta Girls💕 (@deltagirls1) on