Demi Lovato ennusti Super Bowl -esiintymisensä jo 10 vuotta sitten

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Demi Lovato sai tänä vuonna kunnian esittää Yhdysvaltojen kansallislaulun Super Bowl -tapahtumassa. Laulaja tosin itse onnistui ennustamaan asian jo 10 vuotta sitten.

Lovaton tulkinta kotimaansa kansallislaulusta avasi järjestyksessään 54. NFL-kauden päätösottelun. Kyseessä oli tähdelle selkeästi unelmien täyttymys, sillä hän twiittasi kunniasta jo 10 vuotta sitten.

– Jonain päivänä tulen laulamaan kansallislaulun Super Bowlissa. Vielä joku päivä…, Lovato twiittasi 8. helmikuuta 2010.

Vain tunteja ennen esiintymistään Lovato jakoi saman twiitin uudelleen. Vuonna 2018 lähellä kuolemaa käynyt tähti on tehnyt tänä vuonna näyttävää paluuta esiintymislavoille. Hän esiintyi taannoin myös vuoden 2020 Grammy-gaalassa.