Harvey Weinsteinin uhri väittää: ”Hänellä ei ole kiveksiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Elokuvatuottaja Harvey Weinsteinin oikeudenkäynnit miehen väitetyistä seksuaalirikoksista ovat olleet karua seurattavaa. Nainen toisensa perään kertoo likaisia yksityiskohtia miehen teoista, jotka hän on oikeuttanut valta-asemaansa hyväksikäyttäen. Viimeisin todistaja on Jessica Mann.

Nainen kertoo Weinsteinin raiskanneen hänet vuonna 2013. Naisella ei tuolloin ollut seksiakteista juurikaan kokemusta, joten hän muodosti Weinsteinin kanssa omituisen seksisuhteen. Weinstein oli pakottanut hänet suuseksiin ja sen jälkeen penetroitunut Manniin väkisin.

Jessica Mann kertoi oikeudessa, että uskoi aluksi Weinsteinin olevan intersukupuolinen, koska miehellä ei ole hänen mukaansa kiveksiä. Sen sijaan Mannin lausunnon mukaan Weinsteinillä on penis ja vagina. Tämän kuullessaan Harvey Weinstein pani päänsä painnuksiin.

– Hän myös virtsasi kerran päälleni. Hänen hygieniansa oli todella huono ja hän haisi aivan paskalle – anteeksi kakalle. Hän oli todella likainen, nyt 34-vuotias Mann kertoi oikeudessa Vulturen mukaan.

Oikeudessa olleen 67-vuotiaan Harvey Weinsteinin lakimiesten tiimi nauroi Jessica Mannin väitteille.