Shay Mitchell esitteli kotinsa – näin hulppeasti näyttelijä asuu

Koti & Asuminen Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijäkaunotar Shay Mitchell tunnetaan suositusta Valehtelevat viettelijät -teinidraamasarjasta, jossa nainen näyttelee Emily Fieldsin hahmoa. 32-vuotias tähti on ehtinyt televisiouransa aikana tienaamaan itselleen jo mukavan omaisuuden, joka on mahdollistanut muun muassa sen, että hän sai ostettua itselleen upean talon neljä vuotta sitten.

Nyt Shay Mitchell avasi kotinsa ovet Architectural Digest -lehden kuvaajille ja esitteli kaunista taloaan hänen sisustussuunnittelijansa ja kampaajansa Chad Woodin kanssa. Ensimmäisenä nainen esitteli 450-kiloisen kattokruunun, johon hänen tuli ensin hankkia kestävämpi katto pitelemään raskasta lampunvarjostinta. Kattokruunu roikkui pitkään ilman kristalleja, koska naisen tuli ensiksi varmistua siitä, että katon rakenteet todella kestäisivät 450 kilon painon.

Naisen kotona on paljon erilaisia koriste-esineitä, joita hän on itse kerännyt matkoiltaan ja joita ystävät ovat tuoneet hänelle vuosien saatossa. Shay Mitchell on teettänyt kotiinsa paljon huonekaluja ja suunnitellut sisustusta Woodin kanssa pienimpiäkin yksityiskohtia myöten.