Ana Bragan rintavako pysäyttää

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehdestä aikoinaan tutuksi tullut brasilialainen Playmate Ana Braga on viime aikoina säväyttänyt esiintymällä niukoissa asuissa julkisesti. Uimarantojen lisäksi kurvitar nähdään usein paljastavissa asuissa myös muissa yhteyksissä, kuten esimerkiksi taannoin autopesussa.

View this post on Instagram

Who do you got tomorrow? Chiefs or tne 49rs 🏈 💥 #superbowl

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Taannoin Ana Braga poseerasi sosiaalisessa mediassa alastomana, mutta nyt hän keikistelee kameran edessä Instagram-kuvissaan uimapuvussa, joka ei liikoja hänen rintavakoaan peittele. Rohkealla asullaan hän virittäytyi Super Bowlin tunnelmaan.

View this post on Instagram

Who will win the game? 🏈

A post shared by Ana Braga (@theanabraga) on

Brasilian Rio de Janeirosta kotoisin oleva Ana Braga on asunut Yhdysvalloissa yli 20 vuoden ajan, ja on kertonut omilla verkkosivuillaan rakastavansa maata. Blondi on tanssinut ammatikseen Pitbullin, Lil Johnin ja Gloria Estefanin leivissä. Hänet on myös nähty kotimaansa ja Romanian Playboy-lehdissä sekä FHM ja Maxim -lehtien sivuilla. Ipanemassa varttunut Ana asuu tällä hetkellä Las Vegasissa.