Rodrigo Alves sai uudet rinnat – yhteensä yli 1,5 litraa täytettä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Roddie-nimellä itseään nykyisin kutsuva Rodrigo Alves teki tänä vuonna rohkean eleen ja ryhtyi elämään naisena. Hän on haaveillut asiasta kauan, mutta pelkäsi ihmisten reaktioita. Onneksi länsimainen nyky-yhteiskunta on tottunut jokaisen oikeuteen olla oma itsensä.

Roddie on aiemmin siirtänyt keinotekoiset vatsalihaksensa takamukseen. Nyt hän on kasvattanut poveaan ottamalla molempiin rintoihin 8,25 desilitraa täytettä. Hän esittelee leikkauksen tuloksia pinkissä iltapuvussa Instagramissa.

Ihmis-Ken nimellä tunnettu Roddie on nyt ihmis-Barbie. Hän on 26-vuotias kosmopoliitti, joka matkustelee ympäri maailmaa ja tekee viihdebisnestä itseään markkinoiden. Hänellä on Instagramissa lähes miljoona seuraajaa.