Amanda Holden rentoutui kylpylälomalla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Britain’s Got Talent -kilpailun tuomarina jo vuosien ajan toiminut brittikaunotar Amanda Holden tuli alunperin tunnetuksi saippuasarjojen näyttelijänä, minkä jälkeen naisen ura eteni miestenlehtien sivuille. Amanda Holden nähdään usein näyttävissä ja vartalonmyötäisissä mekoissa, jotka korostavat naisen hoikkaa vartaloa.

Amanda Holden tekee paljon töitä, mutta osaa kuormittavan arjen vastapainoksi myös rentoutua ja lomailla aina säännöllisesti. 48-vuotias perheenäiti kävi juuri viettämässä kiireettömän viikonlopun Chewton Glen kylpylässä Englannissa. Nainen yöpyi luksuskylpylässä hienossa puumajassa, jonka terassilla oli oma kylpyamme.

Holden julkaisi hänen Instagram-kanavallaan upean kuvan, jossa nainen poseeraa puumajansa terassilla. Kuvassa tähdellä on yllään punainen näyttävä uima-asu ja suuret aurinkolasit, ja Holden näyttää todella nauttivan olostaan hulppean hemmotteluloman merkeissä.

https://www.instagram.com/p/B8CESivFhuX/