Pidätetty pakeni poliiseja – piilotteli tuntikausia lentoaseman vessan sisäkatossa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viranomaisilta piilottelun tarkkaan varioiduille lentoasemilla ei kuvittelisi olevan helppoa. Eräs mies onnistui kuitenkin tekemään niin tuntikausien ajan Yhdysvaltojen new Jerseyssä.

40-vuotias Constantino Coffie oli yrittänyt vältellä tulevaa oikeudenkäyntiä ja suunnitellut pakenevansa maasta. Hänet kuitenkin pidätettiin Newark Libertyn kansainvälisellä lentoasemalla. Terminaalissa pidätetty pyysi poliiseilta lupaa käydä vessassa, mikä myönnettiin hänelle.

WC-tiloissa pidätetty onnistui kiipeämään lentoaseman välikaton sisälle. Mies piilotteli siellä kahden tunnin ajan kunnes poliisi löysi ja pidätti hänet uudelleen. Poliisi kertoo Buzzfeed-sivuston mukaan välikohtauksella olleen vain pieni vaikutus lentoaseman toimintaan.