Nyt etsitään vuoden toimistokoiraa! Lemmikit ovat yleistyneet työpaikoilla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Osa ihmisistä haluaa ottaa lemmikkieläimensä työpaikalle mukaan. Tämä helpottaa eläimen hoitojärjestelyitä ja elämän aikatauluttamista. Aivan kaikki eläimet eivät kuitenkaan sovi työpaikoille joko kokonsa tai luonteensa puolesta. Mahdolliset allergiat sekä työkavereiden mielipiteet on aina otettava huomioon ja eläimiin liittyviä toiveita sekä pelisääntöjä on kunnioitettava.

Eläintenruokavalmistaja Edgard & Cooper etsii nyt Vuoden toimistokoira 2020 -palkinnon saavaa lemmikkiä, joka edustaa mainiosti työyhteisöään. Kilpailuun voi ehdottaa omalla työpaikalla vierailevaa toimistokoiraa ajalla 5.–29.2.2020.

Vuoden toimistokoira -tittelin valitsee Edgard & Cooper yhteistyössä viestintätoimisto OSG Viestinnän kanssa. Voittajakoira palkitaan Edgard & Cooperin tuotteilla.

Näin osallistut kilpailuun:

1.Julkaise yrityksenne Facebook- tai Instagram-tilillä kuva toimistokoirastanne työpaikalla.2. Kerro kuvan yhteydessä:– miten toimistokoiranne on muuttanut työyhteisöänne paremmaksi– miten koira lisää hyvinvointia työpaikallanne– mikä tekee juuri teidän toimistokoirastanne Vuoden toimistokoiran.3. Käytä hashtageja #vuodentoimistokoira ja #edgardcooper.4. Seuraa @edgardcooper Instagramissa ja Facebookissa.

Eläintenruokavalmistajan mukaan noin puolet suomalaisista toivottaa lemmikit tervetulleiksi työpaikoille työyhteisö huomioiden. Monilla työpaikoilla toimistokoirat edustavat jo yritystä sosiaalisen median kanavissa. Lemmikeillä on suotuisia terveysvaikutuksia, ja usein ne rentouttavat työyhteisön ilmapiiriä.