Somettaja väitti sairastavansa koronavirusta – lentokoneessa palasi kentälle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Somekuuluisuutta havitelleen miehen huomionhakuisella tempauksella on ollut suuret seuraukset. Hänen ansiostaan Kanadasta Jamaikalle matkalla ollut kone jouduttiin ohjaamaan takaisin lähtöpaikkaan noin puolessavälissä lentoa.

James Potok nousi kesken lennon seisomaan ja alkoi kuvaamaan itseään kameralla. Hän kertoi kovaan ääneen saapuneensa juuri koronaviruksen alkuperäispaikaksi kutsumastaan Kiinan Hunanista ja voivansa huonosti. Lentokoneen henkilökunta puki suojamaskit kasvoilleen ja kone ohjattiin takaisin Toronton kentälle.

Naurun sijaan virustartunnasta valehdellut Potok sai osakseen buuauksia. Lääkärien todettua miehen terveeksi hänet pidätettiin. Citynews-uutissivuston mukaan Potok myöntää pilan epäonnistuneen, mutta kuvailee tempausta hyväksi sen ansiosta saamansa julkisuuden kannalta.