Tohtori Paise valtavan kystan kimpussa – räjähti sitten hänen päälleen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin esitetty televisio-ohjelma Tohtori Paise seuraa dermatologian kirurgi Sandra Leen vastaanoton toimintaa. Nyt TLC-televisiokanavan Yoututubessa on nähty ällöttävä kohtaus naisen työpäivästä.

Youtube

Sandra Lee on tyhjentämässä Eric-nimisen miehen päässä olevaa kystaa. Se on muodostunut hiuksen karvatuppeen ja paiseisiin erikoistuneen tohtorin tehtävänä on poistaa paukama päästä. Kokemuksesta Sandra tietää, että hänen on järkevää pukeutua suojavarusteisiin.

Sandra Lee kertoo puristaneensa kystaa hieman liian kovaa, joten sen sisällä ollut töhnä purkautui räjähtäen. Nainen kuitenkin jatkaa potilaan hoitamista ammattimaiseen tyyliinsä ja saa kystan tyhjennettyä kokonaan. Hän poistaa kystan jokaista ripettä myöten, ettei se uusiudu enää Ericin päässä.