Meek Mill väittää: ”Nicki Minaj tiesi veljensä raiskaavan lasta”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen laulaja ja näyttelijä Nicki Minaj on nykyään naimisissa Kenneth ”Zoo” Pettyn kanssa. Nainen oli kihloissa aiemmin Meek Mill -räppärin kanssa, mutta pariskunta erosi riitaisissa väleissä vuoden 2016 lopulla. Nyt he tappelevat julkisesti Twitterissä.

Meek Mill on aiheuttanut pahaa energiaa Nicki Minajin ja Kenneth Pettyn avioliittoon. Räppärinainen on julkisesti pyytänyt Milliä lopettamaan nolo käytös. Samalla Nicki Minaj paljastaa, että hänen entinen kihlattunsa olisi pahoinpidellyt siskoaan, äitiään ja Nickiä. Mill sanoo väitteen olevan valhe.

Sen sijaan Mill kertoo, että Nicki Minaj olisi koko ajan tiennyt veljensä Jelani Maraj’n pimeästä puolesta. Jelani Maraj on tuomittu 25 vuoden elinkautistuomioon tytärpuolensa toistuvista raiskauksista. Mill kertoo, että Nicki oli auttanut veljeään rahallisesti muun muassa asianajajan palkkioiden maksamisessa. Meek Mill kertoo eronneensa Nicki Minajista naisen veljen hirviötekojen vuoksi.