Amanda Harkimon lomakuva saanut suuren suosion – syystäkin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo on tullut tunnetuksi monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja hän on television lisäksi ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Aktiivinen somettaja nähdään ajoittain myös rohkeissa ja vauhdikkaissa kuvissa eri somepalveluissa.

View this post on Instagram

PP @sunsetwalk_official

A post shared by Amanda Harkimo (@djamandaharkimo) on

Tällä kertaa Amanda Harkimo nähdään somekuvassaan poseeraamassa poikkeuksellisen näyttävästi, sillä hänen bikinipeppunsa on kuvassa selkeästi pääosassa. Ja syystäkin, sillä se hakee vertaistaan mistä tahansa maailmanluokan supermallista. Kuva on ikuistettu Thaimaan Koh Phanganin saarella.

Viime kesänä Amanda vietti muutaman päivän vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa kymmenet suomalaiset urheiluautot kiersivät Eurooppaa. Hänet kuvattiin matkalla ainakin Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa. Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa.