Kirstie Alley suunnittelee näyttävää paluuta – haluaa ensin ulkonäkönsä kuntoon

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Näyttelijätär Kirstie Alley tunnetaan myös vakaumuksesta skientologiaa kohtaan. Nainen on taistellut vuosien aikana painonsa kanssa, ja nyt hän haluaa takaisin ihannepainoonsa. Syynä on naisen aikomus astua takaisin julkisuuteen ja parrasvaloihin.

Kirstie Alley on 69-vuotias näyttelijä ja harras skientologi. Kerroimme aiemmin, että nainen on saavuttanut uuden tason uskossaan, sillä hän on noussut korkeimmalle mahdolliselle thetan-asteelle. Hänen kykynsä ovat nyt rajattomat. Kyvyt eivät kuitenkaan riitä terveiden elämäntapojen hallintaan. Alley sortuu jatkuvasti ylensyöntiin, ja hänen jalkansa ovat turvonneet ikävästi, RadarOnline uutisoi.

Tämä vaikuttaa myös siihen, että Alley ei löydä itselleen sopivaa työtä viihdemaailmasta. Nainen osallistui muutama vuosi sitten Big Brother -ohjelmaan, ja moni epäili hänen tehneen esiintymisen pelkästään rahan takia. Myös hänen rakkauselämänsä on retuperällä, joten Alley yrittää nyt saada hyvinvointiaan paremmaksi terveellisillä elintavoilla. Nainen uhoaa suuresta paluusta Twitterissä.