Supermalli Lily Aldridge paljasti – on tullut torjutuksi satoja kertoja

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Victoria’s Secret -brändin tunnetuimpiin malleihin lukeutuu Lily Aldridge, joka sai Victorian enkelin tittelin vuonna 2010. Malli nähtiin tuolloin merkin muotinäytöksessä, jossa hän sai ensimmäistä kertaa selkäänsä kuuluisat Victoria’s Secretin enkelinsiivet. Tämä saavutus on yksi mallin suurimmista, mutta nyt hän on halunnut jakaa myös epäonnistumisiaan.

Supermallia ärsyttää sosiaalisen median aikakausi, jossa kaikki haluavat jakaa vain hyviä hetkiään ja parhaimpia saavutuksiaan kaikille. Sen vuoksi nainen päättikin tehdä videoblogiinsa julkaisun, jossa hän kertoo kaikista niistä kerroista, jolloin naista ei otettu johonkin työhön tai hänet käsiteltiin ulos kuvasta.

Aldridge kertoo videolla tapauksesta, jolloin hänen kuvauksensa peruuntuivat itse kuvauspaikalla. Valokuvaaja ei pitänyt hänestä, koska hänellä oli tuolloin huono iho. Jopa kuvauksissa ollut meikkaaja oli alkanut itkemään koska hänellä tuli niin kurja olo nuoren Aldridgen puolesta. Aldridgen neuvo torjutuksi tulemiseen on mennä Disney Worldiin, syödä herkkuja tai ottaa drinkki ja avautua hyvälle ystävälle.

Kaunotar on torjuttu hänen mukaansa satoja kertoja. Naiselle oli aiemmin jopa alalla olevien ihmisten puolesta sanottu, että hänestä ei koskaan voisi tulla VIctoria’s Secret -mallia. Joko hän on liian lihava, liian laiha, liian kaunis, ei tarpeeksi kaunis, liian lyhyt tai hänellä on liian huonot hampaat. Syitä torjumisiin riittää, mutta se on tärkeintä, että itse tietää kuka on eikä ota torjutuksi tulemista liian henkilökohtaisesti.