Rob Kardashianin ja Blac Chynan sota syttyi – asianajajien mukaan edessä on rankka huoltajuustaistelu

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kolmevuotiaan Dream-tyttären isä Rob Kardashian on vaatinut tyttären lähivanhemmuutta ja pääasiallista huoltajuutta. Syynä on lapsen muuttunut käytös äitinsä Blac Chynan luona asumisen jälkeen. Äiti ei aio luopua tyttärestään ja taistelee asianajajansa avulla Kardashianien klaania vastaan.

Rob Kardashian yrittää muuttaa huoltajuussopimusta oikeusteitse siten, Blac Chyna saisi viettää tyttärensä kanssa aikaa ainoastaan viikonloppuisin ja silloinkin paikalla on oltava kasvatusalan ammattilaisia. Naisen olisi tehtävä myös huumetesti ja puhallettava alkometriin puolta tuntia ennen tapaamista. Kardashianit epäilevät, että Blac Chyna bilettää lastensa läsnäollessa.

– Blac Chyna aikoo vastustaa voimakkaasti oikeudessa halveksittavaa yritystä viedä hänen tyttärensä. Hän taistelee ankarasti entistä kihlattuaan Rob Kardashiania ja hänen pahantahtoista ja kiusaavaa perhettä vastaan, julistaa Blac Chynan asianajaja Lynne Ciani Us Weeklyssa.