Transsukupuolinen silikoniblondi tykki pystyssä – kuvaa markkinointimateriaalia Las Vegasissa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Berliinissä seksityöläisenä itseään elättävä transsukupuolinen Ivana Vladislava on yksi maailman eniten mielipiteitä herättävistä silikonibimboista. Hän muokkaa aktiivisesti ulkonäköään kohti keinotekoisempaa ja muovisempaa suuntaa.

Nyt seksikkäisiin asuihin mielellään pukeutuva Ivana Vladislava on julkaissut Instagramiin kuvan ja videon, jossa hän poseeraa konetuliaseen kanssa. Hän ampuu aseella ja sanoo: ”Nyt leikit väärän muijan kanssa!”

Kuvat on otettu ilmeisesti Las Vegasin lähellä olevalla autiomaalla. Hän on merkannut paikaksi Area 51. Ivana Vladislava syntyi poikana, mutta aloitti sukupuolen korjauksen 11-vuotiaana. Hän söi aluksi hormoneja, kunnes turvautui lopulta plastiikkakirurgiaan.