Kylie Jenner ei pystynyt edes istumaan rohkeassa iltapuvussaan: ”Oli sen arvoista”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähtinä ja bisnesnaisina tunnetut siskokset Kim Kardashian ja Kylie Jenner saapuivat sunnuntaina yhdessä Vanity Fair -lehden järjestämiin Oscar-juhliin. Siskokset näyttivät upeilta kauniissa iltapuvuissaan, jotka korostivat tähtien tiimalasivartaloita.

Kim Kardashian oli pukeutunut upeaan Alexander McQueenin suunnittelemaan beigen väriseen iltapukuun. Naisen hiukset oli stailattu kiharaksi ja lähes märän näköisiksi. Kanyella puolestaan oli musta nahkainen puku, ja hän tyytyi pysymään kuvissa taustalla hänen vaimonsa saadessa kaiken huomion itselleen.

Kylie Jenner loisti tummansinisessä Ralph & Russo -puvussaan, joka kimalteli kauniisti kameroiden salamavaloissa. Nainen paljasti, että hän ei pystynyt tiukassa iltapuvussa istumaan lainkaan. Puku oli kuitenkin niin kaunis, että naisen mielestä siihen pukeutuminen oli kuitenkin sen arvoista, että hän pystyi sietämään pientä epämukavuutta.

View this post on Instagram

couldn’t really sit in this but it was worth it 😊

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

View this post on Instagram

#KYLIEJENNER #VANITYFAIRPARTY

A post shared by Brielle Chanel (@briellechanel5) on

View this post on Instagram

beauty🤩🖤

A post shared by Kylie (fan page) (@kyliejenner.usa) on

View this post on Instagram

Date Night Oscars 2020

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on