Teinien hölmöily kostautui Kuopiossa – pelottelivat ohikulkijoita kuula-aseella

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Hätäkeskukseen ilmoitettiin Kuopiossa kulkeneesta henkilöautosta, josta oli näytetty käsiasetta ohikulkijoille perjantai-iltana ennen puolta yötä. Käsiasetta oli esitelty useita kertoja muun muassa Haapaniementiellä.

Poliisipartio tavoitti auton Kuopion Tehdaskadulta. Viranomaiset suorittivat autoon paikanetsinnän. Auton penkillä oli näkyvissä käsiase, joka osoittautui kuulapistooliksi. Autosta löydettiin myös toinen kuulapistooli ja vähäinen määrä epäiltyä huumausainetta.

Kuulapistoolit olivat aidon aseen näköiset. Poliisi kuljetti autolla liikkuneet neljä alle 20-vuotiasta kuopiolaisnuorta poliisiasemalle asian selvittämiseksi. Tapausta tutkitaan huumausaineen käyttörikoksena ja järjestysrikkomuksena.