Samsung julkaisi taittuvanäyttöisen Galaxy Z Flip -älypuhelimen

Digi · Stara.fi

Matkapuhelinten seuraava suuri trendi voi olla taittuvanäyttöisten puhelinmallien esiinmarssi. Eilen illalla Suomen aikaa Samsung julkaisi uuden Galaxy Z Flip -mallinsa, joka on yhtiön ensimmäinen puhelin taittuvalla lasinäytöllä. Laitteen 6,7-tuumainen näyttö taittuu pienemmäksi käteen sopivaksi paketiksi.

Uutuuspuhelimen Hideaway Hinge -sarana sisältää innovatiivista teknologiaa ja käyttöliittymä on muokattu sopimaan juuri tälle uniikille näytölle. Käyttöliittymän ansiosta Galaxy Z Flipillä on mahdollista ottaa kuvia ja videoita sekä tehdä videopuheluita uusilla tavoilla ilman tarvetta pitää puhelinta kädessä. Galaxy Z Flip voi pysytellä kannettavan tietokoneen tavoin avoinna taitettuna 70 ja 110 asteen välillä.

Samsung Galaxy Z Flip

– Intohimomme on koetella jatkuvasti teknologian rajoja ja kehittää uusia kokemuksia asiakkaillemme. Galaxy Z Flip -puhelimen uusi muotoilu ja taittuva lasinäyttö laajentavat jälleen käsitystämme siitä, mikä älypuhelimilla on mahdollista. Uskomme uutuuden viehättävän erityisesti tyylitietoisia, luovia ja todellisia uusia innovaatioita hakevia käyttäjiä, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.

Kannen ollessa suljettuna päivämäärä, aika ja akkutila ovat nähtävillä kansinäytöllä. Ruutuun voi valita reaaliaikaisia ilmoituksia, ja esimerkiksi puheluun voi halutessaan vastata avaamatta Galaxy Z Flip -laitetta. Tekstiviestiin voi vastata napauttamalla kansinäytön ruudulla tulevaa ilmoitusta, minkä jälkeen vastauksen voi välittömästi kirjoittaa, kun puhelin taitetaan auki. Laitteen suositushinta on 1 550 euroa.