1800-luvun kuninkaallinen seksituoli myydään – hinta yli 62 000 euroa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset seksilelut ja seksivälineet eivät ole suinkaan uusi keksintö. Yksi maailman kuuluisimmista historiallisista seksivälineistä on rakkauden tuoli, Siege D’Amour, jonka Iso-Britannian kuningas Edvard VII rakennutti itselleen 1800-luvun lopussa ollessaan vielä prinssi.

Syrjähypyt olivat Edvardille arkipäivää, ja hän oli vakioasiakas Iso-Britanniaa vapaamielisemmän Ranskan Le Chabanaisin-luksusbordellissa. Prinssi tilasi bordelliin Louis Soubrierin luoman erikoistuolin voidakseen helpommin harrastaa seksiä esimerkiksi kahden naisen kanssa samanaikaisesti.

Alkuperäisen Siege D’Amourin pohjalta on sittemmin valmistettu kolme tarkkaa jäljennöstä. Yksi niistä on nyt asetetty myyntiin Yhdysvaltojen New Orleansissa sijaitsevaan M.S. Rau Antiques –antiikkiliikkeeseen. Kuninkaallisen rakkauden tuolin voi saada piristämään omia makuuhuonepuuhia, mikäli ylimääräistä rahaa löytyy noin 62,700 euron edestä.

 

M.S. Rau Antiques