Rebecca Black avautuu synkästä somejulkisuudesta: ”Voisinpa palata takaisin”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Laulaja Rebecca Black sai vuonna 2011 kyseenalaista julkisuutta parjatun Friday-kappaleensa ansiosta. Somehitiksi ja meemien aiheeksi noussut Friday teki tuolloin vasta 13-vuotiaasta Blackista julkisen loanheiton kohteen.

Nykyään 22-vuotias ja edelleen musiikkia tekevä Black on julkaissut Twitterissä tärkeän avautumisen menneisyydestään. Hän kärsi Friday-kappaleen ansiosta masennukseen johtaneesta kiusaamisesta. Nuoren viraalitähden mukaan hän tuntee sen vuoksi edelleen toisinaan olonsa iljettäväksi katsoessaan peiliin.

– Voisinpa mennä takaisin ja puhua 13-vuotiaalle itselleni, joka häpesi itseään ja pelkäsi maailmaa. Sille 15-vuotiaalle itselleni joka ei pystynyt puhumaan kenellekään masennuksestaan. Sille 17-vuotiaalle itselleni jota kohti heiteltiin ruokaa koulussa, Black kirjoitti.

– Yritän muistuttaa itselleni jokaisen päivän olevan uusi mahdollisuus muuttaa todellisuutta ja kohottaa mielialaa. Valintasi eivät määrittele sinua. Aika parantaa eikä mikään ole lopullista. Kyseessä on prosessi jonka aloittaminen ei ole koskaan liian myöhäistä, Black jatkoi.