Lelulaatikosta löytyi 90 000 euron Hot Wheels -pikkuauto

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Harva tulisi todennäköisesti ajatelleeksi, että vanhasta lelulaatikosta löytyvän pikkuauton arvo voisi kohota lähes 100 000 euroon. Eräs keräilijä on paljastanut saaneensa käsiin juuri tällaisen leluauton.

Panttilainaamo-sarjan leluasiantuntija Joel Magee kertoo löytäneensä yli 90 000 euron arvoisen Chevrolet Camaroa esittävän Hot Wheels -leluauton. Pikkuauton korkea arvo johtuu siitä, että se on yksi Mattel-yhtiön 16 alkuperäisestä Hot Wheels -lelusta. Lisäksi autossa on harvinainen emalimaalipinta.

Korkean arvonsa ansiosta Hot Wheels -pikkuauto on lähes neljä kertaa hintavampi kuin todellinen Chevrloet Camaro. Carscoops-sivuston mukaan todellinen Camaro maksaa nimittäin edullisimmillaan noin 23 000 euroa.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.