Vanderpump Rules -kaunotar ilman rintaliivejä – näyttävä selfie someen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalainen Hero-televisiokanava on esittänyt jo pitkään Vanderpump Rules -televisiosarjaa. Päivittäin nähtävissä jaksoissa seurataan Los Angelesissa asuvan Lisa Vanderpumpin omistamien ravintoloiden ja niiden nuoren ja seksikkään henkilökunnan vaihderikasta elämää.

Sarjan kaikissa tuotantokausissa nähty Scheana Shay on esitellyt elämäänsä aina hyvin avoimesti. Nainen on käynyt läpi avioeron ja useita poikaystäviä sekä yhden illan juttuja kuvausten aikana. Scheana Shay on hyvin avoin seuraajilleen myös Instagramissa, jonne hän julkaisee usein näyttäviä kuvia.

Scheana Shay nähdään säännöllisesti omalla kanavallaan viettelevissä alusvaate- ja bikinikuvissa. Tällä kerralla nainen on housut jalassa ottamassaan selfie-kuvassa, mutta hän on kuitenkin jättänyt rintaliivit pukematta. Pikkuruinen toppi paljastaakin paidan alta osan paljaista rinnoista, mikä näyttääkin olevan koko kuvan idea.

View this post on Instagram

🌟 $10,000 GIFTING! 🌟 I’m teaming up with @jbsocialcollective to give TWO of you a $5,000 shopping spree! Entering is simple with 3 easy steps: 1️⃣ Like this photo 2️⃣ Tag a friend in the comments below 3️⃣ Follow @jbsocialcollective and everyone they are following ⭐️ Get a bonus entry for every additional friend you tag below! (Tag each friend in a separate comment) _ Closing: Friday 1/31 at midnight PST. The winners will be announced on the @jbsocialcollective Instagram feed on 2/1 and must be claimed within 48 hours. Detailed rules, eligibility, and procedures are posted on the @jbsocialcollective Instagram feed. By entering, entrants confirm they are at least 18+ years of age and release Instagram of responsibility. This promotion is in no way sponsored, endorsed or administered by, or associated with, Instagram.

A post shared by Scheana (@scheana) on